TOYOTA VAN GENT TOCHT

 

 

 

3 Juni 2017, Van Gent Toyotatocht  

 

 

Voorinschrijving ,    Voorinschrijven 

Wij werken op de dag zelf met Scan & Go. Dit houdt in dat u geen inschrijfkaart meer hoeft u in te vullen, maar slechts uw NTFU, KNWU of VWB pas kunt laten scannen, afrekenen en vertrekken.
Als u ook nog eens voorinschrijft, hoeft u zelfs niet eens meer af te rekenen. U ziet, gemak dient de mens! Bovendien sparen we het milieu op deze wijze ook

vGtt

Start en Finish: Sportpark De Groenevelden

Groeneveldselaan 3
3905 HA Veenendaal

Starttijd: tussen 8.00 en 9.00 uur.
Inschrijven: Dit kan aan de start, maar u kunt nu al voorinschrijven, klik op het plaatje om naar de voorinschrijving te gaan.  Voorinschrijven 

 Prijzen:
100 KM. € 6.- NTFU leden € 4.-

150 KM. € 7.- NTFU leden € 5.-
Wij werken op de dag zelf met Scan & Go. Dit houdt in dat u geen inschrijfkaart meer hoeft u in te vullen, maar slechts uw NTFU, KNWU of WB pas kunt laten scannen, afrekenen en vertrekken. Als u ook nog eens voorinschrijft, hoeft u zelfs niet eens meer af te rekenen. U ziet, gemak dient de mens! Bovendien sparen we het milieu op deze wijze ook.

Omschrijving: 

De route is grotendeels gelijk aan de 2016 versie, maar dit is mede gedaan om de enorme hoeveelheid positieve reacties die we hebben mogen ontvangen. Wel hebben we gezorgd dat we bepaalde onderdelen geoptimaliseerd hebben, zoals minder industrieterrein, minder stoplichten, meer rustige fietspaden etc. Elk jaar een stap dichter richting perfectie.

Er zijn een tweetal afstanden die gereden kunnen worden: 100 of 150km.

De geheel gepijlde routes voeren van Veenendaal via Lunteren en Wekerom naar Kootwijk. We passeren het Uddelermeer waarna de 100km richting Staverden gaat en daar aansluit op de 150km. De 150km gaan over de prachtige heide nabij Elspeet naar Vierhouten. Voor wat klimwerk hebben we “De Knobbel” vlak voor ‘t Harde in het parcours opgenomen. Na een controle gaat de tocht via de bosrijke omgeving van de Noord Veluwe richting Nijkerk en Driedorp. Via de Gelderse vallei en eindigen weer bij het clubhuis " De Greb " in Veenendaal. De tochten mogen dan geen echte klimmen  bevatten, maar aan natuurschoon zal het u zeker niet ontbreken. 

Onderweg zijn er controleposten waar u tevens bidons kunt vullen. Wij zullen mensen van onze vereniging op de weg hebben om u te assisteren bij eventuele problemen.