Toyota van Gent Voorjaarstocht 2019.

 

 

Zaterdag 2 Maart a.s. wordt de Boven genoemde tocht weer georganiseerd door Toertocht Veenendaal.

De eerste tocht van ons in 2019.

Starttijden: alle afstanden tussen 9.00 en 10.00 uur
Prijzen:
50 km.   € 4,- 
80 km.   € 5,- 
100 km. € 6,-
NTFU-leden krijgen 1 euro korting op de 50 en 80 km en 2 euro korting op de 100 km!

Voorinschrijven is mogelijk.    De voorinschrijving sluit  1 Maart om 18.00 uur. Inschrijven aan de start op de dag zelf is uiteraard ook mogelijk.
Wij werken op de dag zelf met Scan & Go. Dit houdt in dat u geen inschrijfkaart meer hoeft u in te vullen, maar slechts uw NTFU, KNWU of VWB pas kunt laten scannen, afrekenen en vertrekken.
Als u ook nog eens voorinschrijft, hoeft u zelfs niet eens meer af te rekenen. U ziet, gemak dient de mens! Bovendien sparen we het milieu op deze wijze ook

 Omschrijving:
De organisatie nodigt u uit voor de eerste officiële toertocht. 

De 50km gaat rechtsaf via de Polderweg, Dragonderweg en Buurlaan Oost over de A12 hier gaan ze na de snelweg rechtsaf om via Lunteren en Wekerom in Harskamp te arriveren waar de controle is.

De 80 + 100 km gaan rechtsaf om via het Benedeneind en o.a. de Nieuw Veenendaalseweg de Thijmseberg mee te pikken. Vervolgens links af richting Achterberg via de Bergweg en via de Levendaalseweg naar de dijk in Wageningen.
Na Wageningen loopt de route naar Nol in 't Bos, bekend bij veel toerfietsers, om vervolgens Renkum te schampen en naar Wolfheze te rijden.
Dan naar West End om vervolgens via de Koningsweg en Otterlo in Harskamp te arriveren bij de controle in Partycentrum 
"De Molen", tel. 0318 - 456189. Controle is open van 10.00 - 14.00 uur.

Na de controle gaan de 50 + 75 + 100km gezamenlijk verder tot de splitsing. Daar gaan de 50 + 80 km rechtdoor en de 100km rechtsaf.

De 50 + 80 km gaan via Wekerom naar de Vijfsprongweg en gaan dan bij speeltuin "Het Hek" de Hessenweg op om via Lunteren de Tienmutenweg naar Ederveen nemen en dan via De Klomp en de Grote Beer en zo weer naar het eindpunt bij de kantine van ToerTocht Veenendaal De Greb

De 100km gaat na de splitsing richting Stroe en Kootwijkerbroek om bij Recreatie Zeumeren af te slaan naar Voorthuizen om via de Schoenlappersweg de buurtschap Appel aan te doen.

Vervolgens loopt de route door Terschuur, Achterveld door het bekende binnenveld naar Ederveen en dan via De Klomp en de Grote Beer en zo weer naar het eindpunt bij de kantine van ToerTocht Veenendaal De Greb