14 September 2019, TTV Heuvelrug Classic 

 

 

 


Voorinschrijving ,    Voorinschrijven 


 

 

Start en Finish: Sportpark De Groenevelden

Groeneveldselaan 3
3905 HA Veenendaal

Starttijd: tussen 8.00 en 9.00 uur.
Inschrijven: Dit kan aan de start, maar u kunt nu al voorinschrijven, klik op het plaatje om naar de voorinschrijving te gaan.  Voorinschrijven 

 Prijzen:
80 KM. € 6.- NTFU leden € 4.-

140 KM. € 7.- NTFU leden € 5.-

Wij werken op de dag zelf met Scan & Go. Dit houdt in dat u geen inschrijfkaart meer hoeft u in te vullen, maar slechts uw NTFU, KNWU of WB pas kunt laten scannen, afrekenen en vertrekken. Als u ook nog eens voorinschrijft, hoeft u zelfs niet eens meer af te rekenen. U ziet, gemak dient de mens! Bovendien sparen we het milieu op deze wijze ook.

Omschrijving: 

De eerste lus voert u over de Utrechtse Heuvelrug vanaf Rhenen via Elst, Amerongese Berg, Leersum, Valkenheide, Doorn, Langbroek, Sterkenburg, naar Driebergen. In Driebergen kunt u even een stop koffie stop maken. Daarna komt u terug bij ons clubhuis met de mogelijkheid om de tweede lus van 50 km door de Gelderse Vallei te rijden. Via de Kade verlaat u Veenendaal, richting Ederveen en Lunteren. om uiteindelijk via Leusden en uiteindelijk langs het Valleikanaal weer in Veenendaal terug te keren. We kunnen u deze vlakke route door de mooie Gederse Vallei van harte aanbevelen.